Cum cumpar?

          Comanda pe site

Magazinul WWW.SERVCO.RO este structurat pe categorii si subcategorii de produse. Acestea pot fi accesate folosind meniul din stanga site-ului, rezultatul fiind listarea tuturor produselor ce apartin subcategoriei ales.

Fiecare produs din lista are alaturate imagini reprezentative, titlu / filtre / descriere / pret.

Comandarea produselor se face prin apasarea butonului “COMANDA ACEST PRODUS” prezent in PAGINA FIECARUI PRODUS.Dupa completarea formularului de comanda cu datele de livrare si facturare , apasati butonul “TRIMITE COMANDA”.

Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de un agent al site-ului www.servco.ro pentru confirmarea adresei de livrare si disponibilitatea produselor comandate.

          Comanda prin telefon

Daca doriti sa comandati telefonic unul sau mai multe produse, contactati departamentul de vanzari la urmatorul numar de telefon:

          0735886464

          Livrarea produselor

Servco.ro. livreaza produsele comandate in toata tara, in parteneriat cu FanCourier.. Costurile de transport variaza in functie de zona de livrare si de greutatea produselor comandate.

          Cump platesc ?

Servco.ro accepta plata cu numerar la livrare si ordin de plata

          Plata numerar

La livrarea produselor Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

         Plata prin ordin de plata. Plata se face in baza facturii proforme emise de Sc Serv Consult Srl. , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.